Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

ΟΙΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΛΟΦΟ - ΣΑΛΟΝΙ

Ριντο σε συνδυασμο χρωματων χωρις εσωτερικη

Εσωτερικη διαφανη και 2 ριντο τοποθετημενα σε εξωτερικη βεργα INNOXX  Φ20 τοποθετημενη στην γυψοσανιδα 

Εσωτερικη διαφανη και 3 ριντο για αισθητικο αποτελεσμα , τοποθετημενα εσωτερικα και  σε εξωτερικη βεργα INNOXX  Φ20 τοποθετημενη στην γυψοσανιδα

Εσωτερικη διαφανη και ριντο - πανελ μονον για αισθητικο αποτελεσμα  με βεργα Φ.20   INNOX τοποθετημενη στην οροφη της γυψοσανιδας.Τα πανελ με διαφορετικα κεφαλαρια 

Εσωτερικη διαφανη και ριντο - πανελ μονον για αισθητικο αποτελεσμα  με βεργα Φ.20   INNOX τοποθετημενη στην οροφη της γυψοσανιδας.Τα πανελ με διαφορετικα κεφαλαρια και διαφορετικες χρωματικες νοτες που συνδυαζονται με τον ευρυτερο χωρο.

Εσωτερικη διαφανη και ριντο - πανελ μονον για αισθητικο αποτελεσμα  με βεργα Φ.20   INNOX τοποθετημενη στην οροφη της γυψοσανιδας.Τα πανελ με διαφορετικα κεφαλαρια και διαφορετικες χρωματικες νοτες που συνδυαζονται με τον ευρυτερο χωρο .

Εσωτερικη διαφανη και Αμερικανικη κατασκευη με επενδυση για καλυτερο αποτελεσμα.Ολα τοποθετημενα μεσα στην γυψοσανιδα.

Εσωτερικη διαφανη και Αμερικανικη κατασκευη με επενδυση για καλυτερο αποτελεσμα.Ολα τοποθετημενα μεσα στην γυψοσανιδα.Οι κατασκευες στο επανω μερος με διαφορετικη φασα για contrast με το υφασμα του σαλονιου.

Διαφανη εσωτερικη με 2 ριντο διακοσμητικου χαρακτηρα.

Εσωτερικη διαφανη. Ειδικη οριζοντια κατασκευη τοποθετημενη με 2 βεργες Φ.20 καθετες .

Εσωτερικη διαφανη και Πανελ μεταφερομενα και αλληλοκαλυπτομενα για απομονωση του εξωτερικου χωρου αλλα και μια ακομη αλλη αποψη με το κλεισιμο τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: