Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ BLACKOUT ΣΕ ΟΙΚΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ο χωρος πριν το "ντυσιμο "του με blackout.
Ειναι ενα μεγαλο μπαλκονι που εγινε απο τους ιδιοκτητες του , κατοικισιμος χωρος αλλα με τεραστιο προβλημα θερμοκρασιας απο τον ηλιο.Η επικλινης κατασκευη εγινε με Ronde σιδηροδρομο στο επανω μερος και με πολυ στενο σιδηροδρομο αλουμινιου στο κατω μερος . Το αποτελεσμα αρεσε στους ιδιοκτητες παρα πολυ . Αλλο σημειο του μπαλκονιου.Εδω , τα Blackout ειναι εως κατω για καλυτερη θερμομονωση .
Τα blackout  εινα της εισαγωγικης εταιρεια κουρτινων ΑΦΩΝ ΒΟΓΙΑΤΖΗ - TRENDY TEX 


Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

HOTEL REMA - VOURVOUROU CHALKIDIKIS 1

Ο χωρος του εστιατοριου πριν απο την διακοσμητικη - αισθητικη παρεμβαση .

Κατασκευες σε roman shade - πακετα με ομορφο τελειωμα στο τελος και με χειροποιητο φουντακι .Η αισθητικη του εστιατοριου αναβαθμιστηκε αισθητα, μετα την δικη μου παρεμβαση .

Τα roman shade - πακετα εχουνε επενδυση απο ενισχυμενο υφασμα polyester για την αντιμετωπιση του προβληματος  που δημιουργειτε απο την συνεχη εκθεση στον ηλιο.

Επι το εργον .
Τα υφασματα των πακετων αλλα και τα υφασματα στα δωματια - blackout ρανερ και μουσελινες εινα της εισαγωγικης εταιρεια κουρτινων ΑΦΩΝ ΒΟΓΙΑΤΖΗ - TRENDY TEX 

ΡΕΜΑ - ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2


Εσωτερικη κουρτινα με ριντο Blackout και χειροποποιητη κορνιζα με τριπλο σιδηροδρομο αλουμινιου για επικαλυψη των ριντο.Η χειροποιητη κορνιζα ειναι επενδεδυμενη με χειροποιητο κορδονι σε αποχρωσεις των υφασματων με το οποιο " ντυθηκε " η κορνιζα αλλα και τα ρανερ των κρεβατιων .

Τα αμπραζ ( χερουλια ) ειναι διακοσμητικο σημειο στην κατασκευη . Χαριζουνε μια περισσια - σοβαρη ομορφια  με τον τροπο που αγκαλιαζουνε τα ριντο και αυτο φαινεται με την πρωτη εισοδο στα δωματια.